Interieuradvies woning Enschede

Op deze projecten pagina kun je een interieurplan zien van de onbenutte ruimte in de keuken en een ontwerp van de hal bij de ingang.

Leeshoek in de  keuken

Een kale muur in de keuken, daar dient verandering in te komen! Mijn opdrachtgever kwam met het verzoek om een persoonlijke ruimte in de keuken te creëren. Nee, daar komt geen eethoek of dergelijke, maar een leeshoek! Een leeshoek waar men tot rust kan komen of inderdaad een boek kan lezen.

Moodboard leeshoek

De onderstaande moodboard is gemaakt nadat de wensen van de opdrachtgever in kaart zijn gebracht. Het idee is een frisse witte basis met klassieke kleuren zoals cognac bruin, groen en gouden details. Onze uitgangspunt is een ruimte met persoonlijke objecten.

moodboard-leeshoek-keuken-woning-enschede-oost

Shoppingadvies leeshoek

Op basis van de moodboard is een shopadvies gemaakt. Je ziet een advies met stoere materialen. Zoals veel hout dat weer zorgt voor een warme uitstraling en natuurlijk mogen de cactussen niet ontbreken. De gouden staande lamp is van de Karwei en kost € 64,95 de bijzettafel is te koop bij Leenbakker en kost €  79,95  en de hertengewei is te koop bij Kwantum en de vlinderstoel is te verkrijgen bij verschillende winkels en online shops. Wij hebben er inmiddels één gescoord bij Maison Manon in Enschede.shopadvies-leeshoek-keuken-woning-enschede-oost

Resultaat leeshoek keuken

DSC_0684-bewerkt

DIY

Wees creatief en uniek en maak je eigen plankje aan de muur. Aangezien het leeshoekje in de keuken is, hebben wij gekozen voor een houten snijplankje als opbergplank:))! Je hebt nodig een houten plankje 2 riemen en spijkers met een hamer. De riemen bevestig je met spijkers aan de onderkant. Dat is voldoende, vervolgens boor je het aan de muur. De finishing touch is het leukste gedeelte. Wij hebben ervoor gekozen om verschillende cactussen met verschillende potjes erop te leggen! DSC_0686-bewerkt

DSC_0695-bewerkt

En hieronder een kleine verandering in accessoires voor een frisse lente indeling.

DSC_0701-bewerkt

DSC_0705-bewerkt

DSC_0704-bewerkt

Advies hal

Moodboard hal

Een betonlook muur met Dots haken van Muuto. De onderstaande plaatjes geven een sfeerbeeld van de toekomstige nieuwe hal.

moodboard-hal-woning-enschede-oost

Shoppingadvies hal

Ook hier is op basis van de moodboard een shopadvies gemaakt. De boerenkast in de vergrijsde blauw kleur is inmiddels één van mijn favoriete kasten geworden! In deze kast kunnen alle schoenen netjes in opgeborgen worden. De boerenkast is te koop bij Karwei! De Dots haken van Muuto kun je online bestellen bij bijvoorbeeld www.fonq.nl.

shopadvies-hal-woning-enschede-oost

Resultaat hal

DSC_0715klein

DSC_0728-klein

DSC_0730-klein

DSC_0773klein

DSC_0731-klein

Wil jij ook advies op maat? Of heb je een vraag? Neem dan contact op, ik help je graag verder!

Top