HI, IK BEN ÖZGÜL

Interieuradviseur

Interieur, architectuur en kunst heeft mij altijd al geïnteresseerd en geïnspireerd. Zodoende heb ik besloten om via NCOI de opleiding HBO interieurarchitectuur & ontwerp te volgen. Deze heb ik in januari 2016 met succes afgerond. De basis van het ontwerpen heb ik tijdens de opleiding geleerd. Zelf heb ik ook kennis opgedaan via cursussen zoals Sketchup, Autocad en verschillende interieurboeken. Nu ben ik begonnen om zelf interieuradvies te geven.  Als startende interieuradviseur is mijn voornaamste doel, het realiseren van een optimale woongenot op basis van de behoeften en de wensen van de opdrachtgever. Verder vind ik het een must om de persoonlijkheid van de opdrachtgever op een positieve manier uit te drukken in het interieur.

De diensten die PureRose Interieurontwerp biedt zijn: een compleet interieurontwerp, een basisinterieurontwerp en een online stylingadvies/shoppingadvies. Om het ontwerp zo goed mogelijk te voltooien zijn er uitgangspunten die ik als startende interieurontwerper belangrijk vind. Een ruimte dient comfortabel, functioneel, prettig, praktisch en persoonlijk te zijn. Het is heel belangrijk dat je de ruimte eerst beleeft, zodat je daarna kunt bepalen of er iets moet veranderen en om welke inrichting de ruimte vraagt.

Om een op jouw afgestemde stylingadvies te kunnen geven is het belangrijk dat ik weet wat jouw wensen en behoeften zijn en wat jouw stijl is. Hiervoor vindt een eerste briefing plaats waarin dit soort zaken worden besproken. Om een beter beeld te vormen van jouw stijl mag je natuurlijk ook zelf een moodboard of een foto van een interieurstijl laten zien. Verder is het belangrijk dat we regelmatig contact houden en bespreken wat er is gedaan, zodat er eventueel aanpassingen kunnen worden gedaan. De contacten kunnen ook telefonisch en per e-mail plaats vinden.

Laten wij jouw stijl samen benadrukken!

Jouw adviseur op maat.

oz

Wil jij ook advies op maat? Of heb je een vraag? Neem dan contact op, ik help je graag verder!

Top