@ays.style uit Dordrecht

Op een zonnige vrijdag reisde ik af naar Dordrecht voor een binnenkijker. De derde binnenkijker van deze serie is Aysu van @ays.style. Aysu woont dichtbij het prachtige Weizigtpark waar ik tijdens mijn route ontzettend van heb genoten, de dag begon goed!
Aysu woont samen met haar twee dochters Ebru en Ezgi en haar twee katten Eros en Shiva in Dordrecht. Via Instagram volgde ik Aysu al een tijdje en besloot foto’s te maken van haar interessante ‘Urban Jungle’ woning. Zelf was ze hier ook enthousiast over!

DSC_0004.psd klein bewerkt

Om een Urban Jungle look te creëren, zijn planten zeker een must-have! Naast planten heeft Aysu ook gebruik gemaakt van diepe kleuren en accessoires om deze look te creëren. Ze heeft bijvoorbeeld een mosterdgele bank, verschillende militaire kleuren, ruwe materialen en mooie kussens. Als hobby maakt Aysu prachtige macramé, dit zie je duidelijk terug in haar interieur. Op Instagram kun je haar macramé account zien via modern.macrame.nl.

DSC_0017

DSC_0018

DSC_0010

DSC_0019

DSC_0025

DSC_0031

DSC_0079

DSC_0080

DSC_0096

Ook in de slaapkamer krijg je het Urban Jungle gevoel met de vele planten en de accessoires. De ‘peacock rotan’ stoel heeft Aysu gekocht van iemand die het al een tijdje op haar zolder had staan. De eerste eigenaresse heeft de stoel in de jaren ’70 gekocht met het geld waarmee ze eigenlijk op kamp zou gaan, maar uiteindelijk niet kon gaan vanwege een ziekte. De ‘kilim’ die aan de muur is bevestigd geeft haar slaapkamer een oriëntaalse twist. Ook op haar bed heeft ze een kleed die dezelfde sfeer uitstraalt, echter wel in fellere en uitgesproken kleuren. Prachtig is het! Beide heeft ze gekocht in Turkije.

DSC_0034

DSC_0043

DSC_0046

DSC_0051

DSC_0058

De vintage kast in de hal heeft Aysu overgenomen van een Instagram-volger.

DSC_0070

Als je het aan Aysu vraagt, is de tuin nog niet helemaal af. Ik vind de tuin echter gezellig en sfeervol, je ziet veel natuurlijke materialen zoals beton, steen en verschillende houtsoorten.

 

Ik heb nog even snel een mooie pose te pakken kunnen krijgen van kat Shiva! 🙂

DSC_0100

Woonkamer
Bank woonkamer: Ikea Söderhamn
Salontafel: Douwe’s Dump
Vloerkleed: Wehkamp
Raamdecoratie: Inside Blinds
Tv-meubel: op maat gemaakt
Kussen kilim: Souvenier Turkije

Eethoek
Ronde eettafel: Woood
Eetstoelen: www.robin-design.nl
Witte kast: Woood

Slaapkamer
Kussen geel: House Doctor
Kussen groen: Ikea                        Bijzettafel groen: Ikea
Gekleurde kleed op bed: Souvenier uit Turkije
Behang poster: Karwei van Vtwonen collectie

 

Fotografie: Özgül Alan, PureRose interieurontwerp

Wil jij ook advies op maat? Of heb je een vraag? Neem dan contact op, ik help je graag verder!

Top